Art & Kulturë

Çfarë është GREEN FEST 2017 dhe kur do të fillojë

GREEN FEST 2017 (SQ)

Organizata 7ARTE edhe këtë vit organizon projektin tradicional Festivali Green ku për 7 ditë me rradhë (23 – 30 Korrik 2017) do të ketë aktivitete të ndryshme si:
– Festivali i muzikës GREEN – edicioni 7
– Kinemaja e Hapur GREEN – edicioni 9
– Panairi i Gjelbër dhe Artizanateve – edicioni 2
– Bridge Talks GREEN
– Aksione mjedisore nga Grupet e Gjelbra

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).