Art & Kulturë

“Çfarë do të bëhem kur të rritem?”… E zbuloni në Teatrin Kombëtar!

Në datën 20 dhjetor do të mbahet premiera e “Ҫfarë do të bëhem kur të rritem?” në ambientet e Teatrit Kombëtar.

Kjo shfaqje është një stand up komedi, që do të interpretohet nga një prej aktorëve më të mirë shqiptarë të këtij zhanri, Gent Hazizi.

Me producent ekzekutiv Kliton Zguri, ajo do të luhet edhe gjatë datave 21, 22, 23 dhe 24 dhjetor, ora 18:00, ndaj nxitoni për të qenë pjesë e një shfaqjeje, gjatë së cilës, do t’ju dhembi barku nga të qeshurat e pafundme!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).