Art & Kulturë

Së shpejti Shirli Valentina

E imagjinoni dot fytyrën e tim shoqi kur në vend të biftekut të tij të bollshëm, të shohë dy vezë të skuqura me patate?? Shirli Valentina vjen nga Olta Daku nën regjinë e Driada Dervishi, skenografi e kostume Laedia Hajdari së shpejti në Teatri Aleksander Moisiu Durres [codepeople-post-map]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).