Art & Kulturë

Bukinist prezanton librin më të mirë me poezi të 2018

Platforma online e librit shqip prezanton fituesin e vendit të parë në kategorinë e poezisë shqipe në Festivalin Kulturor Fije Bari. Autorja Manjola Nasi do ë flasë për vëllimin poetik “Një udhëtim e gjysëm”.

A lexohet poezia sot? Ku gjendet poezia shqipe? Po prurjet e reja në lëmin e poezisë? Një bisedë me Dr. Albert Gjoka, të cilën do ta ndiqni online edhe me ndjekesit e Bukinist.al në Facebook dhe Instagram.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).