Art & Kulturë

Blla Blla Blla… tek Piramida – Koncert promocional per albumin e ri

Blla Blla Blla… – Brum për Medioferr në 11 Nentor

Duke kërkuar një pozitë më kreative të trupit tim…
Plotësova me fjalë disa çaste të zbrazëta nga periudha mes dy ditëve,
ngjita disa pika uji në një shirit ngjitës,
me një kilogram erë i ushqeva mushkëritë, lejova dita të më gjejë të zgjuar
Duke shthurur kabllon e kufjes së telefonit, të pyeta:
-Si ndjehesh?
Pi çdo ditë nga një litër kohë nga ena e padukshme –
e vërej, nga pija
më ndryshon pamja.
Plotësova me shkronja disa çaste të zbrazëta nga periudha mes dy ditëve…
L, si kundërpeshë mes B dhe A, prandaj gjendet dy herë, për çdo shkronjë, për çdo shkronjë nga një L – shoku.

Blla Blla Blla… vijne ne Tirane per promovimin e albumit te tyre te katert, “Brum për Medioferr” … Live per te gjithe, tek Piramida!

Albumin e ri mund ta blini ne formatin Vinyl. Dhurate per cdo blerje, nje kopje CD e albumit. Merrni tuajen tek Destil Hostel Albania, si dhe gjate koncertit @Piramida.

-Idriz Ameti
-Krenar Ismaili
-Arsim Iljazi
-Egzon Leka
-Dejan Evrushoski 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).