Art & Kulturë

Bamir Topi publikon librin, ‘Nokturn kur arsyeja errësohet nga pushteti’

Ish-presidenti dhe politikani, Bamir Topi promovoi dje librin e tij, “NOKTURN”, Kur arsyeja errësohet nga pushteti.

Shtatë vite pas largimit nga detyra e kreut të shtetit, Topi ka vendosur të vijë ndryshe para publikut me një botim sa autobiografik aq edhe politik.

Ceremonia e prezantimit të librit u zhvillua ditën e djeshme në rezidencën Topi në Tiranë. Gjatë fjalës së tij vetë ai u shpreh se procesi i të shkruarit të librit ka qenë vështirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).