Art & Kulturë

Aurela Aurela Gaçe publikon këngën ‘Veten dua gjallë’

Aurela Gaçe disa ditë më parë tha se do të publikojë këngën e saj më të re, e cila mban titullin ‘Veten dua gjallë’.

Gratë e dhunuara e të keqtrajtuara në shoqërinë tonë, kanë qenë temë aktuale kohëve të fundit, duke bërë kështu që edhe kënga e Aurelës të trajtojë një temë të tillë e të dhimbshme, ku trajtohet ky fat tragjik i gruas.

Ky është projekti i parë i këngëtares për këtë vit, projekti i fundit u publikua në gushtin e vitit të kaluar.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).