Art & Kulturë

“Arushi që nuk donte të mësonte muzikë” shfaqje për fëmijët në Teatrin e Kukullave

Shfaqja e parë për këtë vit në Teatrin e Kukullave do të jetë vepra “Arushi që nuk donte të mësonte muzikë”.

Ajo do të vijë për të gjithë vogëlushët në datën 20 e 21 janar, në orarin 10:30 & 11:30.

Kjo është një përrallë e treguar nga Tatjana Sina dhe me regji të Mirketa Ҫobani. Interpretojnë aktorët: Aleksandër Grami, Donika Ramallari, Jorida Meta, Marilda Furxhi, Sokol Myzeqari, Kliti Rroshi, Leonard Daliu dhe Esmeralda Kame.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).