Art & Kulturë

Artisti shndërron liqenet në tavolina të bilardos

Artisti Otto Vincze nga Hungaria po merret me një projekt të pazakontë.

Ai ka transformuar liqenet në tavolina të bilardos.

Projekti i Ottos është ekspozuar në lagunën e Venedikut dhe në Szentendre, një nga degët e Danubit afër Budapestit.

“Fusha” mbulohet me tullumbace për pishina.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).