Art & Kulturë

Artistët takohen me Presidentin për Teatrin Kombëtar, Meta: Duhet dialog dhe transparencë

Pas thirrjes publike të aktorit Robert Ndrenika drejtuar Presidentit Ilir Meta, që të bëhej pjesë e debatit mbi Teatrin Kombëtar, sot është zhvilluar një takim me një pjesë të artistëve dhe Presidentin.

Një përfaqësi artistësh, e kryesuar nga Robert Ndrenika, janë takuar me Metën, ku kanë zhvilluar një diskutim mbi Teatrin Kombëtar. Ata e njohën Presidentin me shqetësimin e komunitetit të artistëve lidhur me problemin e godinës së Teatrit Kombëtar dhe prishjes së saj, për ta zëvendësuar me një ndërtesë të re.

Gjatë këtij dialogu, Presidenti Meta ka theksuar rëndësinë që ka një komunikim i vazhdueshëm dhe transparent për këtë çështje të rëndësishme, që është në dobi të ruajtjes dhe promovimit të vlerave e trashëgimisë historike, kulturore e kombëtare.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).