Art & Kulturë

Tiranën

Artistët e huaj pushtojnë Tiranën, “Reja” bashkon kulturat e disa vendeve

Muzikë, shfaqje minitetarle, personazhe që sjellin copëza nga kulturat e vendeve te ndryshme tashme i gjen te reja ne kryeqytet.

Nje shfaqje interesante e gërshetuar me muzikën, teatrin dhe elemente te tjere dhuruan artistet spanjolle. Publiku shijoi historinë e dashurisë se dy te rinjve ëndërrimtar Olivias dhe Oliverit, që dashurohen ndërkohë që praktikohen ne nje teatër te vogël.

Mbrëmja e se hënës vijoji me Egjiptin, me grupin emblematik, Reda Troup pjesëtaret e te cilit interpretuan muzikën tradicionale te vendit te tyre.

Performaca te ndryshme dhe grupe te tjera do të perfromojne për publikun deri ne fund te Majit ne skenën e improvizuar tek Reja. / VizionPlus/ KultPlus.com

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).