Art & Kulturë

Arianna Puello- Hip Hop in Tirana

Arianna Puello është referenca e parë femërore brenda hip hopit të industrisë së muzikës spanjolle. Me pesë albume mbi shpatulla, kjo domenikano-spanjolle shkel fort kudo që shkon me muzikën e saj dhe ka lënë gjurmë në një pjesë të madhe të Evropës, Amerikës Latine dhe SHBA-ve. Është hera e parë që do të interpretojë në Shqipëri, duke dhënë dëshmi të dy nominimeve të saj për Çmimet Grammy Latine në 2016 me këngën e saj “Hardcore and Ferocious”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).