Art & Kulturë

Aktivitetet e së dielës në Sheshin “Nënë Tereza”

Siç u vendos, festimet për Ditën e Verës do të zhvillohen të dielën më 17 Mars. Shtyrja e festimeve u bë për shkak të motit me shi më 14 Mars.

Të dielën në sheshin Nënë Tereza do të jenë këto aktivitete:

• SUMMER FEST 17:00 – 19:00
• SUMMER CONCERT 19:00 – 21:00
• SUMMER CLUB 21:00 – 23:00
Hyrja PA Bileta!!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).