Art & Kulturë

Aerobi në Park

Çdo të Martë Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, në bashkëpunim me Universitetin e Sporteve të Tiranës dhe Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit, sjell Aerobi në Park nga Prof.Dr Ferdinand Mara.
Aktiviteti është pa pagesë dhe janë të mirëpritur të gjithë ata që duan të marrin disa këshilla për trup dhe mendje të shëndetshme.
Merr shokët dhe eja te Fushat Multisportive në Parkun e Madh të Liqenit Artificial.

Mos harroni, çdo të martë është dita juaj për tu bërë më të shëndetshëm.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).