Art & Kulturë

A janë reale këto foto? Do t’ju duhet të përdorni imagjinatën tuaj për t’i kuptuar

Interneti është një rrjet i pafundëm, në të cilin qarkullojnë informacione nga më të dobishmet e deri tek ato që janë shumë të çuditshme.

Më poshtë do të gjeni një seri fotosh, të cilat janë mjaft të çuditshme, saqë do t’ju duhet t’i shikoni 2-3 herë për të kuptuar se çfarë po ndodh në to.

Ky gur duket si një mëngjes amerikan (Bacon & Vezë)

Pra, janë shtuar me shumicë Spiderman-ët?!

Meteor apo re?!

Nuk do ta besoni, por ajo fusha jeshile nuk është bar… por ujë!

Fundja, njerëzit njihen për shpikjet e tyre gjeniale!

Ëm… Po ju do e bënit një tatuazh të tillë?!

Me siguri shoferi i kësaj makine ka ndjekur këshillat e Google Map…

Thjesht disa kafshë të shtrira në një pishinë fëmijësh teksa shikojnë një makinë që po digjet…

Kopsat e kësaj këmishe janë të përbëra nga këta ‘butona’…

Me siguri veshja e tij është inspiruar nga filmi me alienë “Signs”

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).