Art & Kulturë

A i dinit këto detaje mbi kantinën e verës ҪOBO, pjesë e Superbrands Albania 2017?

“Kantina e Verës Ҫobo” ndodhet në rajonin historik të Beratit, që është në jug e qendër të Shqipërisë. Berati është pjesë e Trashëgimisë Botërore të OKB-së dhe ka qënë e banuar që prej 2400 vitesh.

Vinoteka Ҫobo përmban disa vreshta, një punishte vere, shtëpinë e familjes dhe një dhomë për prezantim dhe për të provuar verën. Dyert e vinotekës janë të hapura për ture dhe për evente që janë përcaktuar më parë. Stafi i saj flet gjuhën shqipe, angleze dhe italine.

http://superbrands.al/

http://www.cobowineryonline.com/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).