Art & Kulturë

7 vjet marshimi i përvitshëm në Tarabosh

Marshimi per ne Tarabosh, edicioni i 7-te eshte ecje ne malin e Taraboshit qe organizohet nga Klubi Taraboshi Shkoder dhe ferma eco-sociale.

Date 12 Janar 2018 akomodimi ne ferme i atyre qe deshirojne te kalojne naten ne cader apo ne dhomat e fermes. Ekspozite fotografike 6 vite ngjitje ne Tarabosh.

Date 13 Janar 2018 ne ora 08.00 grumbullimi ne fshatin Zogaj, Bashkia Shkoder. 08.30 nisja per ngjitje dhe vazhdimi i ecjes ne kreshten e malit te Taraboshit. Destinacioni ne zbritje ne Fermen Ekosociale, Oblike.

Me ngjitje prane antenave ne Malin e Taraboshit do te organizohen i lojrave, lotari dhe ushqimi.

Pjesemarrja kerkon kontributin prej 140 Leke per person ose nje Euro. Ne e duam natyren dhe Shkodren, qytetin tonë dhe ne duam t’ju tregojmë dhe ju bukuritë e saj të mrekullueshme pare nga lart, nga mali i Taraboshit, lumejt Buna, Kiri dhe Drini, bregdetin e Velipojes, liqenin e Shkodres, Majat e Maranaj dhe te Cukalit, Berdicen, Veleçikut, Malesine e Madhe, Gurin e zi, Malin e zi, Anen e Malit etj. Mos e humbisni kete rast unik per te shijuar bukurite natyrore nga mali i Taraboshit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).