Art & Kulturë

50 fotografi nga filmi “Skënderbeu”

Një ekspozitë me 50 fotografi të shkëputura nga filmi “Skënderbeu”, në skenat e tij të xhiruara në qytetin e Gjirokastrës u çel mbrëmjen e djeshme në teatrin “Zihni Sako” të qytetit të gurtë.

Ekspozita, e çelur në kuadër të projektit “Qytete me kala”, i kushtohet 65-vjetorit të filmit të parë shqiptar “Skënderbeu”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).