Art & Kulturë

POST SOCIALIST CITIES BRATISLAVA

Heads Up people!
This Saturday we are bringing in the city @compassarchitekti đŸš€

They will be with us on Saturday at 11:00, as usual on the premises of @destilcreativehub

Tell a friend to also tell a friend so you all be there this Saturday 😎

This program is implemented by @destilcreativehub and supported by @sipermarrja.gov.al@edonabilali

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).