Art & Kulturë

Nis edicioni IV i Tirana International Watercolor Festival

4-14 Maj 2022, Muzeu Historik Kombëtar, Galeria e Artit Tiranë Tirana International Watercolor Festival, edicioni IV, që organizohet nga Shoqata Kulturore VIZart, që do mbahet nga data 4-14 Maj 2022, shënon një ngjarje të rëndësishme bashkohore në artit pamor. Me dy ekspozita paralele ne hapësirat e Muzeumit Historik Kombetar dhe në Galerinë e Artit Tiranë, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).