Art & Kulturë

Sfidë e madhe – Big challenge

Ekspozitë me instalacione nga
skulptori Emanuel (Sali) KOKO.

Artistët janë kafshë që nuk mund të flenë e të lejojnë që harresa të mbulojë histori e ngjarje të këtyre përmasave, e as që ato të zbehen.

Lufta kundër corona virusit COVID 19 u shpall luftë e re botërore.

Luftëtarët nuk janë me pushkë as me mitralozë e artileri. Ata janë me maska.

Një pjesë e mirë e luftëtarëve janë edhe me bluza të bardha.

Frymëzuar nga qëndresa njerëzore, në nderim të luftëtarëve me maska e bluza të bardha, që ndodhen në vijën e parë të frontit për të mbrojtur jetët njerëzore, ndërtuam këtë projekt me punime në përzierje materialesh të ndryshme.

Opening 11 MAY
At 18:00 hrs
Exhibition will be open until: 31 MAY 2021
VENUE: GALERIAKALO 3
Location: Magnet Art Corner – Libeskind Residence

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).