Art & Kulturë

19 NËNTOR SHESHI AKADEMISË SË ARTEVE

S’ka si të mungojë muzika, që do të gjallërojë Tiranën këtë Nëntor! 🎤
Artistët më të njohur të huaj dhe vendas ju presin për të kërcyer deri sa të mos i ndjeni më këmbët! 🔥 🤟🏻

E Shtunë, 19 Nëntor
📍Akademia e Arteve
⏰19:00

Bli biletat On-Sale tek gowild.al

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).