Art & Kulturë

ҪELËSI Media Group, disa fakte interesante rreth kësaj kompanie që është një prej fituesëve të Superbrands Albania 2017

Karta Extra është një “rrjet besnikërie” e kompanive që i dedikohen ekskluzivisht besnikërisë me klientin, marketingut dhe CRM-së. Aktualisht, ato menaxhojnë më shumë se 14.000 terminale, , 120 programe, 10 qarqe dhe 11 milionë klientë të pajisur me këto karta besnike, në plot 15 vende në Evropë e Amerikë.

Karta EXTRA është çelësi i suksesit për biznesin tuaj! Karta EXTRA ofron një shërbim integral prej 360 °, duke krijuar projekte të përshtatura për kompaninë dhe objektivat e tyre të paracaktuara. Ato përfshijnë teknologjinë e avantazhit, së bashku me njohuritë dhe konsulencën e bazuar në përvojën tonë.

http://www.celesi.com/

http://superbrands.al/

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).