Art & Kulturë

ZARE

ZARE”
đź“Ł14-15 SHTATOR | ORA 19:00

❇️“ZARE” – Etno Muzikal me tre akte
Premierë nga Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore.
Me pjesmarrjen e orkestrës, grupit të valleve dhe grupit koral të AP, orkestrës simfonike të TKOB, bendit muzikor, balerinëve të shkollës së baletit, grupi baletit IDAA.

Muzika: Edi Xhani
Koreograf: Andrea Kokeri

Solist këngëtar: Ilir Shaqiri, Aranit Hoxha, Iris Bega, Sofika Kola.
Solist valltar: Ajkana Topalli, Rei Berisha, Genci Kastrati, Enkelejd Bajraktari, Marjana Shkreta, Olta Ahmetaj, Elton Cefa, Gezim Halili, Jera Curcia, Mirela Bekteshi, Leonard Mitrushi, Endri Sejati, Arlinda Mulgeci, Helga Saraci

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).