Art & Kulturë

Workshop mbi krijimet e qelqit nga artisti Steven Parson Tek Bunkeri

15 Prill, 18:00-21:00, Tek Bunkeri, Rruga Lidhja e Prizrenit

Më 15 Prill, Steven Parson, artisti amerikan i specializuar në punimet e qelqit, do të shërbejë si mentor i një workshop-i Tek Bunkeri.

Të pranishmit do të kenë mundësinë të mësojnë dhe të krijojnë produktet e tyre prej qelqi në punishten e kompletuar të Bunkerit.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).