Art & Kulturë

Viktoria në Kinema

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS – Viktoria nga Justine Triet
E enjte 15 shkurt 2018 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Një komedi e shkëlqyer e realizuar nga Justine Triet në vitin 2016, 1:36min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës, Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Instituti Francez.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).