Art & Kulturë

VALLJA E YJEVE

VALLJA E YJEVE

Festivali i shumëpritur fillon sot në mbrëmje Ora 20:30, tek Odeoni me një performancë të pianistes Dhurata LAZO, e cila vjen ekskluzivisht në Pogradec për të përcjellë tek ju emocionet e kompozitorëve vendas dhe të huaj, e shoqëruar nga një kuartet harqesh me Instrumentistë profesionistë për të krijuar një mbrëmje klasike dhe tepër të veçantë.

Mirë se të vini!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).