Art & Kulturë

Tre ujqërit e vegjël nga botimet Pegi për fëmijët tuaj

“Tre ujqit e vegjël” është, në fakt, një përmbysje e versionit të klasikut komik “Tre derrkucat e vegjël”, një legjendë tradicionale e botuar për herë të parë në shekullin e 19-të. “…libri më zbavitës i vitit… një libër krejtësisht i veçantë me ilustrime, që do të kënaqë gjithë familjen.” – Junior Bookshel

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).