Art & Kulturë

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor

Ne 16 dhe 17 qershor – ora 20:00 “Liqeni i Mjellmave” ju pret ne dy nete te jashtezakonshme.

Kryevepra e Tchaikovsky rikthehet ne Pallatin e Kongreseve si shfaqja me e suksesshme e trupes se baletit te TKOB ne sezonin e shkuar.

Biletat vijojne shitjen ne sportelin e Pallatit te Kongreseve, cdo dite nga ora 10:00-20:00. Ne hyrjen e pasme, dikur ish KQZ. Ju mund te rezervoni me nje mesazh ne inbox ose ne numrin e telefonit 0676327313. 

Prev Post

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).