Art & Kulturë

Të shtunën vjen “Sofra” te Teatri “Aleksandër Moisiu”

Të shtunën vjen shfaqja “SOFRA”, me Agron Dalipaj te Teatri “Aleksandër Moisiu” Durrës, ora 17:00 për “Gjuha Kozmike”.

Me pedagogë dhe studentë të UAMD, mësues dhe nxënës të shkollave fillore e të mesme të qytetit.

Të gjithë mund të merrni pjesë në Odeonin “Nikolin Xhoja”.

Ky emision transmetohet live në Facebook.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).