Art & Kulturë

TAKIMI I PARË

Premierë e re në teatrin Migjeni.
Në datat: 21, 22 Dhjetor
⏱ 18:00

“Takimi i parë”

Frymëzuar nga Austin Winsberg
Regjia: Ina Morinaj
Skenografia dhe kostumografia: Divni Gushta
Përpunimi muzikor: Blend Doçi
Grafik dizajn : Dea Tafili

Interpretojnë: Jozef Shiroka, Krist Lleshi, Rita Gjeka Kacarosi “Mjeshtër i Madh”, Fritz Selmani, Savjana Vjerdha, Aleksandër Prenga, Nikolin Ferketa.

Biletat i gjeni pranë teatrit nga ⏱ 9-13 dhe 16-18, ose rezervoni në 0694085466.
Bileta 300 Lekë.
Mirë se vini!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).