Art & Kulturë

FOTO/ Përgatituni të hyni në një botë ylberësh dhe njëbrirëshish në këtë shtëpi!

Amina Muscciolo është një amerikane, e cila e ka shndërruar apartamentin e saj në Los Angeles në një shtëpi shumëngjyrëshe, ku mbizotëron ngjyra rozë dhe njëbrirëshat prej pellushi! Ajo e quan shtëpinë e saj “Cloudland” (Vendi i reve). Për ta realizuar këtë shtëpi ëndrrash, Aminës dhe burrit të saj i është dashur një muaj që […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).