Art & Kulturë

Zbuloni trendin më të ri. Vetulla si pemë Krishtlindjesh!

Instagram godet sërish! Këtë rradhë, ka qenë blogerja e famshme Taylor R., e cila ka nxjerr këtë trend tëri: Transformimin e vetullave si pema e Krishtlindjeve! Me anë të një fotoje të postuar në profilin e saj në Instagram, ajo shpjegon se si mund ta realizoni këtë stil. “Përse duhet të veshim gjatëfestave vetëm një […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).