Art & Kulturë

Sot, 103 vite që prej nënshkrimit të Traktatit të fshehtë të Londrës

Më 26 prill 1915, u mbajt Traktati i fshehtë i Londrës, i cili nuk ishte gjë tjetër veçse një marrëveshje e fshehtë e përfunduar midis fuqive të Atlantës dhe qeverisë italiane për të plotësuar pretendimet e imperializmit italian në Shqipëri dhe lakmitë ekspansioniste të Serbisë, Malit të Zi dhe Greqisë. Sipas pikës 5 të këtij […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).