Art & Kulturë

Milonga & Tango Workshop

12 Shtator, TANGO!!! Cdo gje FALAS dhe E HAPUR per te gjithe. Mund te beheni pjesemarres per te vallezuar, shijuar, apo qofte edhe per te provuar disa hapa te para thjesht per kenaqesine tuaj. Ne do t’ju orientojme hap pas hapi. Juve nuk ju duhet asgje tjeter vec deshires per te shijuar, eksperimentuar dhe argetuar. […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).