Art & Kulturë

South Outdoor Festival/ “Tre Musketierët” & argëtim pa fund ju presin këtë fundjavë në jug të Shqipërisë

South Outdoor Festival rikthehet në edicionin e tij të dytë me një tjetër zonë të Himarës. Ndërsa vitin e kaluar ishte Piluri, këtë vit është Vunoi që mbledh qindra të rinj në tri ditë emocionuese me muzikë, arte dhe sporte. Të ftuar këtë vit janë artistët Ardian Trebicka, Kujtim Prodani, Xheni Litro dhe trioja e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).