Art & Kulturë

Shiten në ankand 112 letra dashurie të Simone de Beauvoir

Sipas shtëpisë së ankandeve Christie’s, kineasti Claude Lanzmann shiti 112 letra dashurie që ia kishte dërguar francezja e famshme Simone de Beauvoir. Letrat janë plot pasion çmendurie që çifti shkëmbeu gjatë aventurës së tyre prej 7 vitesh në dekadën 1950 e nuk janë publikuar kurrë. Christie’s njoftoi se këto u blenë nga universiteti i Jeillit […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).