Art & Kulturë

Në Kanada promovohet libri “Serbian Crimes in Kosovo 1998-1999”, nga Sanije Gashi

Në Toronto, në qendrën kulturore të shqiptarëve të Kanadasë, më 6 maj, u bë promovimi i librit “Serbian Crimes in Kosovo 1998-1999”, i autores Sanije Gashi. Fjalën e hapjes në këtë promovim e mbajti presidentja e nderit e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze, Ruki Kondaj, e cila shpalosi rrëfimet, të cilat paraqesin një ndër periudhat më të trishta […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).