Art & Kulturë

Së Prapthi

Titulli: Së Prapthi Autor: Katerin Braier & Natasha Holms Interpretojnë: Klesta Shero, Roerd Toçe Skenografia: Hysni Loka Kostumet: Ina Elezi Data: 14- 15 Tetor / 4-5 Nëntor, 11-12 Nëntor Ora: 11:00 Teatri Metropol risjell për publikun e vogël shfaqjen “Së prapthi”, me regji të Aldi Hysotoçit. “Së prapthi” është një shfaqje interaktive dhe argëtuese, është […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).