Art & Kulturë

Pasdite me Dritëroin

Në 13 tetor, datën e lindjes së shkrimtarit e njeriut të madh, Dritëro Agolli, menduam t’Ju ftojmë në një pasdite të veçantë, pasdite tingujsh, poezish dhe promovimesh. Dritëroi është mes nesh këtë ditë. Ai ka vetëm datëlindje. Hyrja me Ftesa emërore: [email protected]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).