Art & Kulturë

Papa Piu II ndjeu keqardhje të thellë për vdekjen e Skënderbeut… ja çfarë i shkroi Dukës Philippe le Bon

Vdekja e Skënderbeut në janar të 1468 bëri një bujë të madhe në arenën ndërkombëtare të Europës. E rropatur dhe e zhytur me konfikte të brendshme ajo e ktheu vëmendjen për herë të fundit në trojet e Arbërit, pikërisht në kohë zie për popullin arbëror, që kishte humbur një lider të madh. Kur Skënderbeu vdiq, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).