Art & Kulturë

Pallati i Brigadave hap të shtunën dyert, tridhjetë punime artistike do prezantohen për publikun

Një nga monumentet e historisë dhe peizazhit urban i kthehet publikut si një nga pikat më të rëndësishme të atraksionit ambiental, historik, monumental dhe turistik të Tiranës. Pallati i Brigadave do të hapë dyert këtë javë për të gjithë dashamirësit e artit duke pasuruar jetën kulturore të kryeqytetit. Tridhjetë punime (vizatime, akuarele, pastele) do të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).