Art & Kulturë

Shkrimi i keq i mjekëve shkakton vdekjen e 7 mijë personave në vit

Hulumtuesit amerikanë kanë ardhur në përfundim që mungesa e bukurshkrimit te mjekët është fatale për shumë pacientë nëpër spitalet e Shteteve të Bashkuara Sipas një raporti të Akademisë së Shkencave të Institutit Kombëtar të Mjekësisë – të publikuar më 2016 – fakti që infermierët apo farmacistët nuk mund të dallojnë qartë emërimin e barnave nga […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).