Art & Kulturë

Kënga e kënduar nga këngëtari i famshëm shqiptar zgjidhet më e mira në Greqi

Në Greqi kënga më e mirë është zgjedhur një bashkëpunim mes këngëtarit të famshëm shqiptar, Devis Xherahu dhe këngëtarit grek Lefteris Pantazis. Ata ishin të ftuar në kanalin grek ‘Star’, ku sëbashku kanë performuar para publikut grek këngën ‘Sagapo’, e cila është realizuar në shqip dhe greqisht. Në shqip kënga mban titullin “Unë të dua […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).