Art & Kulturë

“Kujtesa e gjakut” e Lala Meredith-Vulws, ekspozohet tek Marubi

“Urtësi sot e mot”  quhet ekspozita e artistes Lala Meredith Vula e cila do të hapet më 20 tetor në Muzeun e fotografisë Marubi, në Shkodër, nën kurimin e Monika Szewczyk. Kjo ekspozitë sjell në Muzeun Marubi dy seritë më përfaqësuese të artistes: (Mullarët) dhe Blood Memory (Kujtesë Gjaku). Përzgjedhje fotografish nga këto dy punë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).