Art & Kulturë

La pazza gioia (Netët e filmit italian)

Beatrice Morandini Valdirana është një llafazane teatrale, e vetëquajtur konteshë, dhe sipas mendimit të saj, në intimitet me të fuqishmit e tokës. Donatella Morelli është një grua e re plot me tatuazhe, e brishtë dhe e heshtur e cila mban një secret të dhimbshëm. Që të dyja janë të ftuara në një komunitet terapeutik për […]

FOTO/ Përgatituni të hyni në një botë ylberësh dhe njëbrirëshish në këtë shtëpi!

Amina Muscciolo është një amerikane, e cila e ka shndërruar apartamentin e saj në Los Angeles në një shtëpi shumëngjyrëshe, ku mbizotëron ngjyra rozë dhe njëbrirëshat prej pellushi! Ajo e quan shtëpinë e saj “Cloudland” (Vendi i reve). Për ta realizuar këtë shtëpi ëndrrash, Aminës dhe burrit të saj i është dashur një muaj që […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).