Art & Kulturë

Kamp n’Kep te Rodonit

Duke pasur parasysh temperaturat e larta të kësaj verë, dhe posacërisht duke pasur parasysh kërkesën e madhe për të përsëritur eventin në plazhet e mrekullueshme në Kep të Rodonit – kemi vendosur që destinacion i fundjavës 30 Qershor të jetë Kepi, një super-lokacion për një fundjavë relaksi larg nga secili lloj i zhurmës dhe ende […]

Së shpejti Edicioni i katërt i ‘Camp ‘n’ Hike’

Organizata Hiking Njeri organizon edicionin e katërt të “Camp ‘n’ Hike” eventit për në Majën e Njerit 2658 m, e cila gjendet në vargmalet e Rudokës në Sharrin më jugor, afër fshatit Brod të Dragashit. Ky edicion do të mbahet më 29 dhe 30 korrik. Qëllimi i tij është njoftimi, shoqërimi dhe pushtimi i majës […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).