Art & Kulturë

Guri i Kamjes (Meteora Shqiptare)

GURI I KAMJES (METEORA SHQIPTARE) E DJELE 5 NENTOR Guri i Kamjes është gurë i cili ngrihet menjëherë mbi territoret përreth Kamjes duke marrë pamjen e një vapori që lundron mbi një “Det të blertë”. Guri i Kamjes ka përmasa: i gjatë 100m, i gjerë 80m, i lartë 70m dhe ndodhet 1461m mbi nivelin e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).