Art & Kulturë

Fansa të filmit “IT”? Së shpejti vjen edhe “IT 2”, zbuloni detajet e serisë së dytë

Filmi horror “IT” solli në sallat e kinemave me miliona veta, të cilët panë më nga afër kllounin e frikshëm Pennywise teksa përndiqte disa fëmijë të vegjël nga një qytezë e vogël amerikane në vitet ‘80. Fitimet e tij kapën shifrën e 700.4 milionë dollarëve kundrejt buxhetit prej 35 milionë dollar. Tashmë, regjisori i filmit, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).