Art & Kulturë

Pazari i Fundvitit

Ju ftojme ne Pazarin tone te pervitshem te Fundvitit, i cili kete vit do te zhvillohet TEK THE FUNKY MOUSTACHE, NE OREN 18:00, DITEN E SHTUNE, ME 30 DHJETOR. Christmas Bazaar ose Pazari I Fundvitit eshte nje event fund-raising qe mbledh ndihme monetare duke vene ne shitje punime artizanale te dhuruara ARsA-s ose te bera […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).